Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Vehnälese 160g365kcal21.3g24.6g7.2g60g
Ruislese 136g380kcal20.4g35.4g5.8g53g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g400g1480kcal56g220g32g44g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1200g4200kcal144g828g22.8g60g
Vehnäjauho puolikarkea 1600g5490kcal163g1120g19.2g56g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11240g24108kcal835.6g4490.2g174.8g559.8g
Valittu annoskoko5620g12054kcal417.8g2245.1g87.4g279.9g
Annoskoko puolitettuna2810g6027kcal208.9g1122.6g43.7g140g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948