Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1920g1613kcal21.1g351.4g7.7g34.6g
Canderel makeutusjauhe800g3072kcal23.2g744.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 24g170kcal0.1g0g19.2g0g
Margariini, flora kevyt 40 400g1504kcal0.8g21.2g160g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g400g280kcal8g13.2g20.8g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11248g25700kcal538.6g4557.2g543g183.6g
Valittu annoskoko5624g12850kcal269.3g2278.6g271.5g91.8g
Annoskoko puolitettuna2812g6425kcal134.7g1139.3g135.8g45.9g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279917