Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1602g3661kcal304.4g0g272.4g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)1562g719kcal26.6g125g12.5g25g
Valkosipuli 200g217kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g1202g3966kcal156.2g769.1g33.6g102.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11256g17270kcal1009.2g1884.4g640.4g275.6g
Valittu annoskoko5628g8635kcal504.6g942.2g320.2g137.8g
Annoskoko puolitettuna2814g4318kcal252.3g471.1g160.1g68.9g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786