Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Broilerifilee, marinoimaton840g899kcal194g0g12.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.6g1g12g
Lanttu 240g69kcal2.4g11g0.7g4.3g
Juuriselleri 60g19kcal0.8g2.8g0.1g1.9g
Palsternakka 60g38kcal0.3g7.1g0.2g2.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka48g5.3kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Purjosipuli 96g22kcal1.7g2.3g0.2g2g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka600g210kcal16.8g28.2g6g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g24g48kcal1.2g6g2.4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g24g67kcal2g4.1g4.6g0g
Vesi2880g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)240g840kcal30.7g167.3g4.6g7.7g
Persilja 24g6.6kcal0.3g0.3g0g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11256g4929kcal507.2g516.4g89g66g
Valittu annoskoko5628g2465kcal253.6g258.2g44.5g33g
Annoskoko puolitettuna2814g1232kcal126.8g129.1g22.3g16.5g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095