Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g700g2449kcal91g489.8g10.5g21g
Sipuli 336g102kcal4.2g16.1g0.7g5.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g560g157kcal3.4g33.3g1.1g14g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1119g1556kcal212.7g0g78.4g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g504g907kcal26.7g32.2g75.6g16.6g
Timjami 1.4g4kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g420g1511kcal117.5g8.4g113.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1399g350kcal18.2g58.8g2.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)560g896kcal15.1g15.1g84g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11256g15907kcal980.6g1315g733.4g117.6g
Valittu annoskoko5628g7953kcal490.3g657.5g366.7g58.8g
Annoskoko puolitettuna2814g3977kcal245.2g328.8g183.4g29.4g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027