Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)200g440kcal26.2g1g37.2g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]1400g1540kcal205.8g14g70g0g
Omena, keskikokoinen 200g1000g340kcal2g71g3g18g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )600g300kcal3.6g72g1.2g4.2g
Oltermanni, perinteinen400g1440kcal100g0g116g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 400g297kcal3g62g1.6g4.4g
Makaroni, pasta 880g2881kcal89.7g584.3g9.7g29.5g
Rypsiöljy 640g5660kcal0g0g640g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11256g26573kcal860.6g1800.4g1757.4g112.2g
Valittu annoskoko5628g13286kcal430.3g900.2g878.7g56.1g
Annoskoko puolitettuna2814g6643kcal215.2g450.1g439.4g28.1g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76607