Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa175g30kcal0.7g4.4g1.1g1.2g
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Paprika keltainen 44g13kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g146g51kcal2.3g10.1g0.1g2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g123g123kcal8.7g18.4g1.5g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g29g120kcal7.3g0.6g9.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1127g751kcal39.6g75.4g31.6g9.8g
Valittu annoskoko564g376kcal19.8g37.7g15.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna282g188kcal9.9g18.9g7.9g2.5g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193