Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 424g102kcal7.7g9.3g1.3g9.7g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g10g31kcal0.8g5.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1127g546kcal22.6g46.4g24.2g23.6g
Valittu annoskoko564g273kcal11.3g23.2g12.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna282g137kcal5.7g11.6g6.1g5.9g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664