Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 78g236kcal14g37.9g0.8g8.4g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 391g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 86g191kcal15.1g0g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g858kcal58.4g76.6g30.8g17g
Valittu annoskoko564g429kcal29.2g38.3g15.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna282g215kcal14.6g19.2g7.7g4.3g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470