Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 2596g3040kcal448.6g0g137.6g0g
Sipuli 599g181kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Korppujauho 200g731kcal21g149.6g2.1g10.6g
Kananmuna 50g(kpl)639g805kcal70.3g1.9g57.5g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1198g4255kcal22.5g31.8g455.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g399g3595kcal0g0g399.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11264g25215kcal1139.8g424.2g2106.4g41.6g
Valittu annoskoko5632g12607kcal569.9g212.1g1053.2g20.8g
Annoskoko puolitettuna2816g6304kcal285g106.1g526.6g10.4g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095