Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1705g478kcal10.2g101.5g3.4g42.6g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g597g2328kcal1.2g579g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1663g5705kcal169.4g1163.9g20g58.2g
Leivinjauhe 85g150kcal4.4g32.2g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g34g136kcal0g33.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g34g124kcal1.2g27.1g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 938g1338kcal117.2g2.8g96.1g0g
Rypsiöljy 576g5090kcal0g0g575.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11264g30697kcal607.2g3880.6g1392.6g202.4g
Valittu annoskoko5632g15349kcal303.6g1940.3g696.3g101.2g
Annoskoko puolitettuna2816g7674kcal151.8g970.2g348.2g50.6g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257