Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli2102g3573kcal273.2g52.5g252.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1177g494kcal115.3g4.7g1.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g336g215kcal11.8g0.7g84.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g420g3068kcal4.2g4.2g336.2g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g841g3497kcal689.3g58.8g50.4g8.4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore168g42kcal0g15.1g0g0.2g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 42g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)504g1765kcal70.6g282.4g33.8g55.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11264g25309kcal2328.8g836.8g1515.8g128.2g
Valittu annoskoko5632g12654kcal1164.4g418.4g757.9g64.1g
Annoskoko puolitettuna2816g6327kcal582.2g209.2g379g32.1g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915