Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore3203g897kcal19.2g179.4g6.4g80.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g427g1196kcal81.1g0.1g94g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g801g312kcal26.4g24.8g12g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%801g1281kcal21.6g21.6g120.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu374g471kcal41.1g1.1g33.6g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11264g8314kcal378.8g454g532.2g160.2g
Valittu annoskoko5632g4157kcal189.4g227g266.1g80.1g
Annoskoko puolitettuna2816g2079kcal94.7g113.5g133.1g40.1g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727