Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1351g135kcal8.1g22.8g1.4g9.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1125g281kcal14.6g47.3g2.3g0g
Hunajameloni kuorittu 675g248kcal4.3g52.7g0.7g5.4g
Cantaloupe meloni675g135kcal4.1g27.7g0.7g6.1g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Viinietikka balsami101g36kcal0g1g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl90g792kcal0g0g90g0g
Paprika punainen 135g40kcal1.3g6.1g0.5g2.6g
Paprika keltainen 113g34kcal1.1g5.7g0.2g2.3g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11268g3543kcal78g343.2g192.8g62g
Valittu annoskoko5634g1771kcal39g171.6g96.4g31g
Annoskoko puolitettuna2817g886kcal19.5g85.8g48.2g15.5g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552