Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.5g14kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g50g15kcal0.5g2.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g600kcal44g37.4g30.2g4.2g
Valittu annoskoko564g300kcal22g18.7g15.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna282g150kcal11g9.4g7.6g1.1g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177