Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 169g31kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Porkkana 37g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g225g42kcal2.3g7.7g0.2g0g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)37g46kcal3.4g1g2.9g0g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 56g98kcal4.3g1.3g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1129g504kcal24.8g39.2g25g7.4g
Valittu annoskoko565g252kcal12.4g19.6g12.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna282g126kcal6.2g9.8g6.3g1.9g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804