Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 281g99kcal13g5.5g0.8g7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g113g27kcal2g3.4g0.6g2.1g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Mozzarella light34g54kcal6.8g0.2g3g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g113g79kcal2.3g3.7g5.9g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g640kcal48.8g27.2g33.4g20.2g
Valittu annoskoko565g320kcal24.4g13.6g16.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna283g160kcal12.2g6.8g8.4g5.1g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147