Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g28g90kcal2.4g19.1g0.4g2g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g28g102kcal2.1g21.4g0.7g1g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan42g148kcal3.5g32.1g0g0.4g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g16g19kcal0.4g0.9g1.4g0.2g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkoviini kuiva 99g68kcal0.3g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g938kcal19.2g154.6g10.8g9.4g
Valittu annoskoko565g469kcal9.6g77.3g5.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna282g235kcal4.8g38.7g2.7g2.4g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275