Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty337g472kcal17.4g94.3g2.3g11.5g
Purjosipuli 42g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 101g305kcal21.6g0.7g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1129g1607kcal80.6g198.4g54g27.2g
Valittu annoskoko565g804kcal40.3g99.2g27g13.6g
Annoskoko puolitettuna282g402kcal20.2g49.6g13.5g6.8g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311