Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka94g131kcal21.6g0g4.7g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 38g47kcal7.9g0g1.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g113g27kcal2g3.4g0.6g2.1g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss17g64kcal2g7.9g2.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g75g64kcal1.1g3.3g5.3g0.2g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g19g19kcal0.6g0.5g10.1g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1129g962kcal72.8g32.2g77.6g4.6g
Valittu annoskoko565g481kcal36.4g16.1g38.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna282g241kcal18.2g8.1g19.4g1.2g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653