Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 4800g7936kcal804g0g528g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)520g650kcal48.4g14.6g41.6g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 160g35kcal0.5g2.6g0g0.2g
Oliiviöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g20071kcal1705.8g34.4g1459.2g0.4g
Valittu annoskoko5640g10035kcal852.9g17.2g729.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna2820g5018kcal426.5g8.6g364.8g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800