Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1002g1126kcal211.7g0g30.1g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Porkkana 1002g328kcal6.2g55.7g2g25.5g
Lanttu 601g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Kesäkurpitsa zucchini 601g109kcal3.4g15g2.4g4.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)801g240kcal8g32.1g3.2g1.6g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen30g54kcal9.9g0.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g4384kcal506g319.2g83.8g104.6g
Valittu annoskoko5640g2192kcal253g159.6g41.9g52.3g
Annoskoko puolitettuna2820g1096kcal126.5g79.8g21g26.2g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280