Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 240g348kcal7.8g75.8g0.5g1.6g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 1800g2469kcal396g0g97.2g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g600g210kcal10.8g38.4g1.2g19.2g
Selleri, annos 50g240g34kcal2.4g7.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g720g146kcal4.3g27.4g2.2g10.1g
Kesäkurpitsa zucchini 360g65kcal2g9g1.4g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g720g202kcal4.3g42.8g1.4g18g
Paprika, punainen360g93kcal3.2g16.6g1.4g7.2g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g7454kcal877.2g492g213g137.6g
Valittu annoskoko5640g3727kcal438.6g246g106.5g68.8g
Annoskoko puolitettuna2820g1864kcal219.3g123g53.3g34.4g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612