Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)2336g2593kcal287.3g44.4g137.8g18.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1168g885kcal21.8g180.1g2.3g11.7g
Porkkana, keitetty, suolaa 467g155kcal2.9g26.4g0.9g12.1g
Lanttu 668g193kcal6.7g30.7g2g12g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Vesi, vesijohtovesi 668g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g7832kcal646g595.2g287.4g120.4g
Valittu annoskoko5640g3916kcal323g297.6g143.7g60.2g
Annoskoko puolitettuna2820g1958kcal161.5g148.8g71.9g30.1g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201