Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g391kcal0g96.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)200g441kcal26.3g1g37.3g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]1403g1543kcal206.2g14g70.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g1002g341kcal2g71.2g3g18g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )601g301kcal3.6g72.2g1.2g4.2g
Oltermanni, perinteinen401g1443kcal100.2g0g116.2g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 401g297kcal3g62.1g1.6g4.4g
Makaroni, pasta 882g2887kcal89.9g585.6g9.7g29.5g
Rypsiöljy 641g5672kcal0g0g641.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g26629kcal862.4g1804.4g1761g112.2g
Valittu annoskoko5640g13315kcal431.2g902.2g880.5g56.1g
Annoskoko puolitettuna2820g6657kcal215.6g451.1g440.3g28.1g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76607