Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 133g1179kcal0g0g133.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 333g758kcal16.9g58.4g46.9g19.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 333g661kcal4.6g6g66.7g14.7g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g73g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2200g7549kcal224.2g1540g26.4g77g
Kauralese 333g1200kcal60g152g25.7g58.3g
Vehnälese 133g304kcal17.7g20.5g6g50g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g23950kcal646.8g3713.6g610g438.6g
Valittu annoskoko5640g11975kcal323.4g1856.8g305g219.3g
Annoskoko puolitettuna2820g5988kcal161.7g928.4g152.5g109.7g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369