Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2098g379kcal11.7g52.4g8.4g14.7g
Purjosipuli 699g160kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%350g874kcal52.4g10.8g69.9g0g
Basilika, kuivattu 1.7g4.4kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Timjami 1g3kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g101g61kcal2.5g8.6g10.8g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 2098g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g175g210kcal5.8g8.4g17.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g48.9g0.8g2.4g
Voi 49g355kcal0.6g0.2g39.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11284g4571kcal186.4g293.6g297.6g67.4g
Valittu annoskoko5642g2286kcal93.2g146.8g148.8g33.7g
Annoskoko puolitettuna2821g1143kcal46.6g73.4g74.4g16.9g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977