Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 900g298kcal0g4.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Kurkku,tuore 100g2250g216kcal13.5g31.5g2.2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)2400g1440kcal81.6g108g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11292g4190kcal196.8g349.6g173g1.6g
Valittu annoskoko5646g2095kcal98.4g174.8g86.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna2823g1048kcal49.2g87.4g43.3g0.4g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56712