Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1800g1370kcal33.8g279g3.6g18g
Purjosipuli 220g50kcal4g5.3g0.4g4.6g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g800g424kcal45.6g42.4g7.2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton300g540kcal13.5g16.5g45g12g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g112g134kcal2.8g6.7g10.1g1.7g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11296g5047kcal199.8g700.2g132.6g75.2g
Valittu annoskoko5648g2524kcal99.9g350.1g66.3g37.6g
Annoskoko puolitettuna2824g1262kcal50g175.1g33.2g18.8g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035