Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss156g44kcal2g7.7g0.5g4.7g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%125g138kcal3.4g3.4g12.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)104g349kcal12.6g68.5g2.4g7.3g
Tonnikala vedessä 125g131kcal28.1g0g1.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g1777kcal108g159.2g78g24g
Valittu annoskoko565g889kcal54g79.6g39g12g
Annoskoko puolitettuna283g444kcal27g39.8g19.5g6g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047