Marinoidut pavut

Sipulit suikaleiksi, pavut huudellaan hyvin ja kaikki sekaisin.

Syötävää saman tien, parasta seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Reettat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk332g352kcal26.6g56.5g3.3g43.2g
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g67g598kcal0g0g66.5g0g
Viinietikka balsami67g23kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Timjami 8.3g24kcal0.8g2.2g0.6g3.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g2048kcal57.6g128.2g141.2g95.6g
Valittu annoskoko565g1024kcal28.8g64.1g70.6g47.8g
Annoskoko puolitettuna283g512kcal14.4g32.1g35.3g23.9g
Arvot/100g100g181kcal5.1g11.3g12.5g8.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92329