Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 250g509kcal44.7g0g37g0g
Linssi, punainen, Go Green125g406kcal30g61.2g1.2g15g
Porkkana, keskikokoinen 65g122g34kcal0.7g7.2g0.2g3g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.2g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g1963kcal154g144.2g79.2g38.2g
Valittu annoskoko565g982kcal77g72.1g39.6g19.1g
Annoskoko puolitettuna283g491kcal38.5g36.1g19.8g9.6g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122