Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 125g401kcal33.5g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Makaroni, tumma 125g450kcal16.9g82.3g3.8g7.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g39g110kcal7.4g0g8.6g0g
Tomaattipyree (Felix)31g25kcal0.9g5g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g157g20kcal2.4g2.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.1g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g2233kcal140.6g181.2g100.8g15.4g
Valittu annoskoko565g1117kcal70.3g90.6g50.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna283g558kcal35.2g45.3g25.2g3.9g
Arvot/100g100g198kcal12.4g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710