Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 276g948kcal28.1g193.4g3.3g9.7g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.6g3g0.4g1.4g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0.1g0.9g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 150g95kcal4.5g7.2g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g3284kcal77.6g493g105g24g
Valittu annoskoko565g1642kcal38.8g246.5g52.5g12g
Annoskoko puolitettuna283g821kcal19.4g123.3g26.3g6g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52403