Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 291g81kcal6.6g8.4g0.6g6.4g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g117g396kcal2.3g3.5g40.8g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g29g108kcal7g0g9g0g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.9g2.8kcal0g0.5g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g96g156kcal24.4g0.1g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g2004kcal80.6g25g171.8g12.8g
Valittu annoskoko565g1002kcal40.3g12.5g85.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna283g501kcal20.2g6.3g43g3.2g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096