Jonnan makarooniloota

Paista sipuli ruokaoljyssä ja nosta sekoituskulhoon.

Paista jauheliha ja keitä makaronit.

Mausta jauheliha paistovaiheessa.

Sekoita kulhossa ja levitä vuokaan.

Kaada vuokaan ensin lihaliemi ja sitten munamaito.

Lopuksi päälle juustoraastetta.

Paista 200*c vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Jm82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g111g188kcal22.1g0g11.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g66g173kcal19.9g1.3g10g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt109g50kcal3.5g5.2g1.6g0g
Makaroni (myllynparas raaka)87g306kcal11.2g60.9g1.7g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g1550kcal122g140.4g55.4g7.2g
Valittu annoskoko565g775kcal61g70.2g27.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna283g387kcal30.5g35.1g13.9g1.8g
Arvot/100g100g137kcal10.8g12.4g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448405