TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen100g139kcal19g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Chili, vihreä, tuore 5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g50g75kcal8g2g4g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 375g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1131g731kcal59.8g27g40.8g8g
Valittu annoskoko565g365kcal29.9g13.5g20.4g4g
Annoskoko puolitettuna283g183kcal15g6.8g10.2g2g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546