Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%125g213kcal25g0g12.5g0g
Juusto, Valio arkijuusto50g165kcal13.5g0g12g0g
Kesäkurpitsa zucchini 259g47kcal1.5g6.5g1g1.8g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g34g96kcal6.5g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1131g1287kcal96g20.2g88.4g5.8g
Valittu annoskoko566g644kcal48g10.1g44.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna283g322kcal24g5.1g22.1g1.5g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712