Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona313g213kcal38.1g12.2g0.6g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)156g297kcal7g25g18.8g0g
Karpalo, pakaste63g14kcal0.2g2.2g0.4g2.1g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g31g134kcal23.7g1.1g3.4g0g
Liivate 3.1g11kcal2.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1131g1336kcal143.4g81g46.4g4.2g
Valittu annoskoko566g668kcal71.7g40.5g23.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna283g334kcal35.9g20.3g11.6g1.1g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567