Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Purjosipuli 901g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Oliiviöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Kasvisliemikuutio 50g151kcal4.7g6.7g11.7g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 2254g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 1803g1940kcal152g252.4g6.3g126.2g
Persilja 225g62kcal3.1g2.5g0.5g18g
Ruohosipuli 90g20kcal1.2g1.5g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11304g5784kcal366.4g605g133.2g342.2g
Valittu annoskoko5652g2892kcal183.2g302.5g66.6g171.1g
Annoskoko puolitettuna2826g1446kcal91.6g151.3g33.3g85.6g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910