Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g77g276kcal34.5g30.7g4.6g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g2092g7323kcal251.1g1485.5g43.9g62.8g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g1395g2511kcal209.2g292.9g60g613.7g
Rypsiöljy rainbow349g3138kcal0g0g348.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1744g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11312g26496kcal989.6g3618.2g914.4g1353g
Valittu annoskoko5656g13248kcal494.8g1809.1g457.2g676.5g
Annoskoko puolitettuna2828g6624kcal247.4g904.6g228.6g338.3g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330