Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2810g4665kcal534g0g281g0g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.9g0.7g6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1405g901kcal45g67.7g49.2g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)703g885kcal77.3g2.1g63.2g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%351g984kcal101.9g8.8g59.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11312g15061kcal1525.6g191g907.6g12.2g
Valittu annoskoko5656g7531kcal762.8g95.5g453.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna2828g3765kcal381.4g47.8g226.9g3.1g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722