Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3499g738kcal42g119g7g73.5g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Siirappi 210g633kcal0.2g155.6g0g0g
Riisi puuroutuva 149g509kcal9g112.4g1g3.4g
Voi 49g355kcal0.6g0.2g39.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 1400g3099kcal244.9g0g237.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11312g10859kcal602.4g808g572.8g165.6g
Valittu annoskoko5656g5429kcal301.2g404g286.4g82.8g
Annoskoko puolitettuna2828g2715kcal150.6g202g143.2g41.4g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590