Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g466g1490kcal83.8g210.9g35.8g76.8g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2328g8147kcal325.9g1489.6g72.2g128g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g466g1443kcal79.1g251.4g13.5g60.5g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2328g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl47g419kcal0g0g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11312g22996kcal977.6g3903.8g336.2g530.6g
Valittu annoskoko5656g11498kcal488.8g1951.9g168.1g265.3g
Annoskoko puolitettuna2828g5749kcal244.4g976g84.1g132.7g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910