Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 699g160kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g699g196kcal4.2g41.6g1.4g17.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl63g566kcal0g0g62.9g0g
Tomaattimurska 466g137kcal2.6g24.7g0.9g8.9g
Vesi932g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 1864g1446kcal327.4g0g13.1g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g932g1492kcal167.8g0g93.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11312g7992kcal1029.4g166.2g345.8g82.2g
Valittu annoskoko5656g3996kcal514.7g83.1g172.9g41.1g
Annoskoko puolitettuna2828g1998kcal257.4g41.6g86.5g20.6g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895