Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2254g407kcal12.6g56.3g9g15.8g
Jauheliha, sika-nauta 2004g4437kcal350.6g0g340.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g366kcal0.5g0.5g40.1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g250g852kcal50.1g0g72.6g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g100g359kcal20g3g29.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl250g902kcal5g6.8g95.2g0g
Juusto, keskiarvo 751g2629kcal188.1g1.9g208.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11320g19899kcal1253.8g137g1589.4g31.6g
Valittu annoskoko5660g9950kcal626.9g68.5g794.7g15.8g
Annoskoko puolitettuna2830g4975kcal313.5g34.3g397.4g7.9g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238