Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu1506g5423kcal180.8g1069.5g31.6g0g
Kananmuna kuoreton 1988g2837kcal248.6g6g203.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g241g154kcal8.4g0.5g60.3g0g
Sokeri 603g2446kcal0g602g0g0g
Voi 362g2623kcal4.3g1.4g293.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 181g597kcal3.6g5.4g63.3g0g
Appelsiini, kuorittu 783g369kcal4.4g69.7g2.3g16.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g28896kcal900.2g3509g1310.4g32.8g
Valittu annoskoko5664g14448kcal450.1g1754.5g655.2g16.4g
Annoskoko puolitettuna2832g7224kcal225.1g877.3g327.6g8.2g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429