Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)1202g4206kcal150.2g861.6g18g36.1g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g1122g3140kcal168.2g0g269.2g0g
Kananmuna kuoreton 801g1143kcal100.1g2.4g82.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1602g881kcal49.7g102.5g32g0g
Basilika, tuore120g48kcal3.7g6g1g4.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen801g160kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g19202kcal955.2g2012g810g108.2g
Valittu annoskoko5664g9601kcal477.6g1006g405g54.1g
Annoskoko puolitettuna2832g4801kcal238.8g503g202.5g27.1g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265