Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 800g2418kcal143.4g388g8g85.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1062kcal121.6g0g64g0g
Amerikan Pekoni filee, HK224g358kcal47g0.7g201.6g0g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g7678kcal624g777.4g547.2g171.2g
Valittu annoskoko5664g3839kcal312g388.7g273.6g85.6g
Annoskoko puolitettuna2832g1919kcal156g194.4g136.8g42.8g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917