Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g120g66kcal7.2g3.6g2.4g120g
Kuivahiiva, annos 11g60g216kcal27g24g3.6g0g
Soijajauhot, Soyolk540g2160kcal210.6g86.4g108g64.8g
Vehnälese 480g1095kcal63.9g73.9g21.6g180g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl504g4536kcal0g0g504g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 360g2428kcal96.8g24.8g208.8g44.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g21001kcal811g425.4g1696.8g818.2g
Valittu annoskoko5664g10501kcal405.5g212.7g848.4g409.1g
Annoskoko puolitettuna2832g5250kcal202.8g106.4g424.2g204.6g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362